Welkom bij Academie-Lengua!


Ik ben María. Mijn moedertaal is Spaans en ik geef Engelse les als tweede taal (ISL). Mijn diploma als onderwijzer en vertaler-tolk, is erkend en goedgekeurd door het Vlaams Ministerie van Onderwijs, de NARIC-Vlaanderen en is geldig in de EU sinds 2007.

 

Ik heb ruime ervaring in mijn vak en ook kennis van Nederlands en Frans, die ik kan gebruiken met mijn studenten wanneer nodig. Ik woonde en werkte in Vlaanderen, België tot 2019.


De cursussen zijn alleen online. Het maakt niet van waar je bent. Bij Academy-Lengua voel je je op je gemak vanaf de eerste sessie. Beetje bij beetje overwin je alle soorten  onzekerheid bij het communiceren met anderen in een vreemde tal. Je zul zelfvertrouwen winnen en zult in staat zijn om te spreken in een relatief korte tijd.


Mijn programma wordt ook ondersteund door video's, podcasts en
geluidsfragmenten, allemaal gebaseerd op hedendaagse situaties. De meest
geavanceerde niveaus bevatten een sessie van cultuur, waar je kennis zal uitbreiden over uitdrukkingen en gewoontes, beroemde Spaanstalige of Engelstalige landen. 

 

De cursussen Spaans of Engels zijn verdeeld in drie niveaus


Beginners


Voor mensen die geen voorkennis hebben of die een basisniveau hebben en de taal willen opfrissen.  

 

Gemiddeld


Voor mensen die reeds een basis kennis hebben verworven en hun kennis verder willen uitbreiden. Bevat grammaticale niveau's en complexere zinsconstructies..


Geavanceerd


Voor mensen die een hoger niveau willen bereiken en hun kennis tot het maximum willen verfijnen.


Gepersonaliseerd en intensieve curssussen zijn ook mogelijk! 

Volgens de behoeften en doelstellingen van de student. Bedoeld vooral voor diegenen die zich meer willen ontwikkelen, specifiek en met een hogere mate van complexiteit zoals:
beurzen in het buitenland, zakelijke gesprekken, reizen/migratie. 

Schoolondersteunende cursussen bij ESO en Bachelor 


De sessies zijn bedoeld om het Engels van de studenten te versterken. Naast correcties en het verhelpen van tekortkomingen, neem ik verschillende activiteiten op zoals: cognitieve spelletjes, geïllustreerde verhalen, puzzels, woordzoekers, enz.


Intensieve cursus Spaans  (alle niveaus)

 

Bedoeld voor buitenlanders die het Spaans willen leren en uitbreiden met een moedertaalspreker. Het maakt niet uit van waar ze zijn, in Spanje, West Europa
of elders. 


Gepersonalisserde cursussen


Volgens de behoeften van de klant. Het is voornamelijk gericht op: buitenlandse studenten die een uitgebreide studie volgen in Spaanssprekende landen, trektochten, zakenreis of per bezienswaardigheden bekijken.

 

Online curssusen

1 uur - 15 €

1 uur en half - 20 €

 

Cursussen naar het huis van de klant 

1 uur en half - 22 € 

 

School ondersteunende lessen voor 'ESO en Hogeschoolniveau' 

1 uur - 13,50 €

 

 

DE EERSTE CONTACT IS GRATIS

  • Eerst maken we kennis met elkaar en praten we over de behoeften en verwachtingen. Op deze manier kan ik je beter leren kennen en je niveau identificieren.
  • Het niveau wordt bepaald, het aantal frequenties van de lessen, het rooster en het definitief budget.
  • Startdatum en tijdstip wordt vooraf overeengekomen.In geval van annulering, moet de klant minimaal  48 uur op voorhand verwittigen. Hou wel rekening mee dat andere geïnteresseerden wachten ook op een vrije plek!
  • Eens de betaling is gebeurd, ontvang je een inschrijvingsbevestiging.

 

Tijdstip

Je kan kiezen welke uur het best past voor je. 

Van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 a 21:00

Feestdagen en tijdens de zomervakantie in onderling overeenkomst.

 

De betaling wordt NIET opgesplitst en deze dient overgemaakt worden ten laatste  24 uur voor de aanvang van de eerste les. Je zal hiervoor per mail tijdig een betaalverzoek ontvangen met alle detailgegevens voor de betaling.

 

Naam  
E-mail  
Bericht  

Contacteer Mij

STUUR ME HIERONDER EEN BERICHT VOOR HET GEVAL JE MEER VRAGEN HEBT, OF STUUR ME EEN E-MAIL NAAR MARY_ACADEMYLENGUA@OUTLOOK.ES

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.